PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT - Parchet stratificat Tavar Italia

Go to content

Main menu:

PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT

Parchet triplustratificat seria Corte della Rovere


Un parchet triplu stratificat prefinisat, de dimensiuni mari cu lungimi intre 1800mm si 2400mm, latimi de  70/150/200/300mm si grosime 15mm. Corte della Rovere propune un finisaj cu efect ‘patina’ realizat prin lacuire, finisaj ce se face placut prin naturaletea sa, prin senzatia de asprime  la atingere, un parchet ce propune o pardosela rustica ce recupereaza valentele estetice ale vechilor pardoseli din dusumea.

Din punct de vedere tehnic avem de-a face cu un parchet produs din Stejar, regasit intr-un strat nobil de 3,5mm grosime si avand ca suport doua straturi de brad dispuse cu venatura in mod incrucisat, fapt ce ajuta la reducerea tensiunilor dinamice din lemn, tensiuni cauzate de dimensiunea mare a placii. Astfel Tavar garanteaza pentru Corte della Rovere o stabilitate foarte buna. Estetic, sunt propuse sase variante de culoare rafinate, extrem de diferite si in acelasi timp culori ce recupereaza tonurile dusumelelor din stejar traditionale: patina ambrata, lava, noce antico, patina bianca, cenere, torbato.
Cine doreste sa realizeze o pardoseala rustica, traditionala, ce aduce aminte de pardoselile vechi si brute, realizate manual de artizani, tipice caselor de vacanta de la munte, gaseste in Corte della Rovere ceea ce cauta. Imperfectiunile naturale caracteristice lemnului, nodurile, venatura diversa sunt puse in evidenta printr-un tratament special de spazzolatura.
Reiese o pardoseala cu un impact puternic si un aer romantic.

Parchet triplustratificat seria GranParquet


Parchet prefinisat, triplustratificat, cu finisaje realizate prin uleiere sau lacuire, format dintr-un strat superior de lemn nobil de 4mm, insotit de doua straturi suport de compensatie din brad, dispuse cu venatura incrucisata. Lamele mari cu lungimi intre 1200mm si 2500mm, latimi de 70/150/190/200/300mm si grosime de 15mm. In varianta Stejar, GranParquet ne propune opt variante cromatice: natural, sbiancato, blanco, decapato chiaro, fume, quercia antica, terra di Siena, noce chiaro. In afara de Stejar, pentru GranParquet, Tavar ne propune alte trei esente de lemn aparte si in acelasi timp rare: Noce Nazionale(evaporato), Teak Burma si Olmo.

Beneficiind de o stabilitate ideala si de sistemul de imbinare TavarBlock, acest parchet reprezinta cea mai buna varianta in ceea ce priveste montajul pe sape incalzite a parchetului de 15mm grosime si de dimensiuni mari, sistem recomandat de fabrica.
Lamele vin prelucrate pe toate cele 4 laturi cu finisajul de bizot, amanunt ce adauga fiecarei lamele un plus de eleganta si farmec. Disponibil pentru a fi montat in orice context architectural, GranParquet combina caldura si traditia vestitelor podele nordice cu un aer modern. Pentru cei care cauta sa-si monteze o pardoseala din lamele mari ce aduc cu dusumeaua, dar vor sa aiba un aranjament modern, GranParquet reprezinta cea mai buna solutie. Finisajul deosebit, poate fi completat la comanda, prin executia unei spazzolaturi( periaj), fapt ce scoate la lumina fibra si textura naturala a lemnului, fara a propune un parchet rustic. A merge pe un parchet GranParquet iti ofera o placere discreta, iti lasa senzatia de stabilitate si putere, de caldura, fara sa te agreseze prin culori si venaturi puternice. Pentru cine doreste parchet mai gros de 10mm, pentru incalzire in pardoseala, cu lamele mari, bizotate, GranParquet  fara a fi un parchet spectaculos, mai degraba discret, reprezinta una din solutii.

Parchet triplustratificat seria Antique

Antique pastreaza farmecul parchetului lucrat de mana. Lamele de parchet pe a caror suprafata vedem imperfectiuni ale lemnului, noduri, granulatii diferite ale lemnului, semne de varsta si uz. Un parchet triplustratificat, prefinisat, produs din Stejar in opt variante cromatice naturale si discrete: antico naturale, fumo, bianco Mengoli, quercia antica, chateau, San Domino, ardesia, moka. Originalitatea liniei Antique este data de cele trei propuneri de montaj: Antique Londra, Antique Budapest, Antique Versailles, completata de finisajul oleo-cerosa special si de tratamentul de invechire a lemnului masiv. Antique beneficiaza de un tratament special. Stejarul este lasat la uscat in interiorul unor celule speciale, la temperaturi foarte inalte, unde aburul supraincalzit face ca bronzul natural sa apara pe lemn, schimbandu-i culoarea intr-un puternic maroniu inchis.

Un parchet triplustratificat de 16mm grosime, din trei straturi de Stejar dispuse cu venatura incrucisata, cu lungimi intre 600 si 2200mm pentru montajul englezesc, 650mm lungime pentru montajul de tip unguresc, panouri de 980mm x 980mm pentru montajul artistic quadrate, latimi de 180mm pentru montajul englezesc, 120mm pentru montajul unguresc.
Pentru clientii ce doresc sa realizeze o amenajare clasica, Antique reprezinta o solutie.
Antique vine in intampinarea celor ce doresc sa-si  imbogateasca locuinta cu un pic de istorie si rafinament.

Parchet triplustratificat seria GranParquet BASIC

Parchetul GranParquet Basic captureaza si seduce, combinand farmecul pardoselilor traditionale cu cele mai moderne si  mai inovative solutii in ceea ce priveste culoarea si stilul. Basic este un parchet stratificat prefinisat, cele doua straturi fiind produse doar din stejar european, avand lungimi de 1600/1800/2000mm, latime de 180mm si grosimea de 14mm. Finisajul este asigurat prin lacuire ‘efect de ceara’ , completat de un periaj discret. Toate cele patru laturi ale placii beneficiaza de un bizot lejer. Din punct de vedere cromatic Basic propune o gama larga si variata de culori, peste 20 de culori, de la culorile antichizate pana la culori curajoase precum indigo, albastru deschis, verde si gri.

Selectia, tratamentul si finisajul parchetului Basic sunt realizate in totatlitate in Italia. Basic este un parchet disponibil si accesibil, potrivit in a personaliza fiecare spatiu cu creativitate si eleganta.  Gama larga de culori propune aceasta linie  atat  pentru aranjamentele moderne cat si pentru cele clasice.
Naturalete, eleganta, stil, acestea sunt atributele parchetului GranParquet Basic.

Parchet triplustratificat seria EcoParquet

Inima lemnului bate pentru natura. O alegere ecologica EcoParquet, o decizie importanta si responsabila. EcoParquet este un parchet triplustratificat, prefinisat, realizat dintr-un strat de 4mm lemn nobil, Stejar, Doussie Africa sau Teak, lipit peste un strat suport multistrat, configuratie din care rezulta un parchet foarte stabil din punct de vedere dimensional, parchet recomandat de catre Tavar a se monta inclusiv pe incalzirea in pardoseala. Cu 12mm grosime, lungimi intre 1200mm si 1400mm si cu o latime de 140mm, EcopParquet propune opt variante de culoare pentru Stejar: naturale, anticato chiaro, sbiancato, bianco Mengoli, fume, decapato chiaro, old white, old brown. In afara de Stejar avem alte doua esente de lemn: Doussie Africa si Teak.

Avem doua finisaje: uleiat si lacuit. EcoParquet confirma prin frumusete, prin disponibilitatea de a realiza amenajari diverse din punct de vedere arhitectural. Cu ajutorul finisajului de spazzolatura lejera, aplicat peste suprafata lacuita satin sau peste suprafata uleiata, ies in evidenta calitatile estetice ale acestui parchet: naturalete, simplitate si caldura.

 
Copyright DECO STUDIO. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu