PARCHET DUBLUSTRATIFICAT - Parchet stratificat Tavar Italia

Go to content

Main menu:

PARCHET DUBLUSTRATIFICAT

Parchet dublustratificat seria Contract

O alegere practica si ieftina, o solutie la indemana din punct de vedere al calitatii si designului. Este parchetul dublustratificat prefinisat, ideal pentru a fi folosit in renovari sau amenajari noi. Seria de parchet dublustratificat Contract e asa: bine lucrat, frumos, pregatit si disponibil de a fi livrat oricand. Patru esente de lemn, Rovere(stejar), Doussie Africa, Iroko, Teak Siam, un parchet dublustratificat finisat prin vopsire, de grosime 10mm, in doua variante de dimensiuni :
Settanta(latime=70mm, lungime=400/600mm) si
Centoventi(latime=120mm, lungime=800/1200mm).
Seria de parchet
Contract reprezinta o solutie ieftina si rapida.

Tavar garanteaza calitatea: primul strat din lemn nobil solid si stratul suport, realizat de fapt din mai multe straturi de lemn, special construit in acest fel pentru a reduce tensiunea dinamica a lemnului. Selectia lemnului este esentiala si include cele mai rezistente specii in culori naturale. Finisajul satinat confera parchetului dublustratificat din seria Contract o foarte mare rezistenta la trafic si mentine pardoseala stralucitoare in timp. Aceste caracteristici fac din seria Contract cel mai vandut produs Tavar in domeniul constructiilor.

Parchet dublustratificat seria Cottage

Parchetul dublustratificat din Linia Cottage este in intregime produsa in China, cu ajutorul celor mai noi tehnologii testate inainte de Tavar in Italia. Un parchet din multistrat prefinisat, vopsit, de grosimi si formate diverse. Cottage se produce in doua variante:
MINIPLANCIA 10
este un parchet cu stratul de lemn nobil de 3mm din Rovere Siberiano (stejar Siberian) aplicat pe un multistrat din Pioppo (plop). Miniplancia Cotage se produce in opt variante de culoare: patru variante in selectia Select si patru variante in selectia Rustica. Dimensiunile pentru Miniplancia sunt: 10mm grosime, 158mm latime, 1220mm lungime.
Varianta a doua este PLANCIA 15. Un parchet cu grosimea de 15mm, latimea de 190mm si lungime de 1800/1900mm format dint-un strat nobil de Stejar de 4mm, avand sase variante de culoare, produs intr-o singura selectie: commerciale. Suprafata acestui parchet este spazzolata, finisata cu vopsea oleuretanica UV “effetto olio”. Lamela de parchet este produsa cu nut/feder, avand cele patru laturi microbizotate.

Parchet dublustratificat seria EcoPlank

Ecoplank: un parchet realizat din placi mari, ce mobileaza fiecare spatiu cu simplitate, eleganta si caldura. Parchet dublu stratificat prefinisat, cu placi mari ce aduc aminte de ‘dusumea’, cu un strat superior din lemn nobil Stejar de 3,5mm si un strat suport special produs in scopul de a balansa tensiunea dinamica a lemnului, oferind o mai mare stabilitate placii si implicit intregii pardoseli care vine acoperita cu parchet. Stabilitatea este un aspect foarte important atunci cand vine vorba de a folosi placi mari de lemn.
Ecoplank se produce in grosime de 12mm, latime de 140mm si lungimi intre 1200mm si 1400mm. Sistemul modern de imbinare propus de Ecoplank este dat de  frezatura speciala TavarBlock profilata pe laturile lungi ale placii, insotita de sistemul nut/feder frezat pe laturile scurte. Finisajul cromatic prezinta opt variante de culoare pentru Rovere( stejar).  Esentele de lemn Doussie Africa si Teak se produc numai  in varianta naturale. Unicitatea si frumusetea acestui parchet este data de finisajul  “effetto cera” insotit de un lejer tratament de spazzolatura, finisaje ce scot in evidenta venatura si granulatia lemnului.

Ideal de montat pe sape incalzite unde se monteaza cu adeziv bicomponent poliuretanic. Se poate monta si flotant pe suprafete unde nu sunt montate sisteme de incalzire in pardoseala.

Parchet dublustratificat seria TermoParquet

Parchetul dublustratificat TermoParquet ofera fiecarui spatiu unde este montat o atmosfera calda si placuta. Textura sa reprezinta o combinatie oferita de natura si tehnologie in acelasi timp, rezultatul unei vechi traditii nord-europene in productia de parchet si a celor mai moderne cercetari in domeniu. TermoParquet este un parchet magnific ce garanteaza o stabilitate foarte buna si o  excelenta rezistenta la uzura in timp. Un parchet prefinisat dublustratificat din frasin termotratat puternic, produs numai in grosime de 15mm si in doua variante de dimensiuni:
125/130mm latime cu lungimea intre 1000/2300mm
185/190mm latime cu lungimea intre 1000/2300mm

Culoarea parchetului dublustratificat este data de temperatura de tratament a frasinului. Maro deschis pentru lemnul tratat la 190˚C si maro inchis pentru lemnul tratat la 215˚C. Procesul special de uscare ce are loc la temperaturi foarte mari, ofera frasinului o buna stabilitate, optima rezistenta la umiditate si o rezistenta la uzura deosebita. Aceste trasaturi fac din aceasta specie de lemn una recomandata pentru montajul pe pardoselile incalzite. Finisajul TermoParquet se poate realiza in ulei sau in lac satinat, acesta din urma oferind suprafetei o senzatie matasoasa la atingere. Un usor tratament de periere aduce la suprafata frumusetea naturala si venatura cromatic puternica a frasinului.
Seria de parchet dublustratificat
TermoParquet, ne propune un parchet cu performante tehnice si estetice inalte, solutie perfecta pentru a da farmec fiecarui spatiu.

 
Copyright DECO STUDIO. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu