DECKING EXTERIOR, lemn exotic tratat pentru terase piscine - Parchet stratificat Tavar Italia

Go to content

Main menu:

DECKING EXTERIOR, lemn exotic tratat pentru terase piscine

Deck -ul este pardoseala ideala pentru cei care iubesc natura si nu vor sa compromita calitatea si confortul care ii inconjoara. În grădină, pe verandă, pe alee sau la piscină, placile de Decking lungi înfrumusețează spațiile în aer liber într-un mod practic, natural și elegant. Lemnul exotic pentru exterior denumit si decking este ideal pentru placarile exterioare ale caselor rezidentiale sau in zonele publice. Astel spus acest lemn special tratat pentru exterior poate fi folosit pentru crearea unor amenajari foarte atractive in zone cu multa umiditate si cu un stres ridicat la actiunile termo-mecanice, zone ce intra in contact cu apa in mod frecvent. Marginea piscinelor, aleile, placarile verticale ale peretilor, spa-uri, saune, pontoane sau orice zona expusa intemperiilor atmosferice.  Prinderile placilor de decking pot fi la vedere sau ascunse iar lemnul poate fi finisat liscio sau zigrinatto (antiderapant).
Dupa montarea placilor este recomandat uleiul de intretinere pentru mentinerea culorii lemnului supus la ultraviolete.
Pardoselile din lemn oferă o atmosferă caldă și intimă pentru orice casă.

Amenajare lemn exterior
Lemn de teak
Decking IPE terasa exterioara

Decking din lemn de
IPE

Deck IPE lemn tratat exterior

Ipe, una dintre cele mai dure specii lemnoase, este cel mai folosit lemn din lume la construirea deckingului de exterior. Denumit si Ironwood (lemnul de fier), Ipe are culori ce variaza de la maro, verde oliv cu striatii mai deschise sau mai inchise. Avand o densitate interna foarte mare are o mare rezistenta la intemperii sau la insecte.

Decking din lemn de
TEAK

Deck lemn terase piscine Teak

Lemnul de Teak este cel mai potrivit lemn utilizat la deckingul de exterior. Avand caracteristici dimensionale bune, impermeabil si rezistent la trafic intens, este utilizat in constructia puntilor de nave, fara sa necesite tratament de conservare. Are o culoare deschisa, in timp devenind auriu-maro cu venatura verde, pare uleios fiind considerat cel mai frumos lemn.

Decking din lemn de
ANGELIM (Pau Oro)

Lemn tratat pentru piscina

Specia Angelim Amargosa o esenta lemnoasa galben-verzuie, care devine într-un timp foarte scurt brun-roscata dupa expunere la soare. Deking-ul de exterior Angelim poate avea dilatari usor mai mari fata de alte esente lemnoase astfel ca nu este recomandata instalarea cu clipsuri.
Dupa prelucrare este usor aspru devenind antiderapant.

Decking din lemn de
EUCALIPT

Lemn exotic pentru exterior

Eucaliptii produc unul dintre cele mai grele, mai dure şi mai rezistente tipuri de lemn cunoscute. Calitatea lemnului si viteza de crestere fac din Eucalipt cea mai pretioasa sursa de lemn de esenta tare din lume. Lemnul de eucalipt este foarte rezistent la apa si daunatori datorita esentelor continute de lemn.

Decking din lemn de
FRASSINO TERMOTRATAT

Lemn de frasin tratat termic pentru exterior

Lemnul de Frasin trece printr-un proces de uscare completa, prin care culoarea devine inchisa, preluand stabilitate dimensionala si durabilitate comparabile cu cele mai bune specii de lemn tropicale, optime pentru decking de exterior. Recomandat pentru placarea verticala a fatadelor datorita aspectului si greutatii specifice.

Caracteristici decking Tavar

Tavar pune la dispozitie lemn pentru exterior prelucret si tratat integral in Italia cu o gama variata de dimensiuni, finisaje si frezaturi de prindere pentru deckingul de exterior.
Grosimi ale placilor de 21-22mm
Lungimi de la 800 la 2000mm
Latimi 90-100mm si 120-140mm
Finisare neteda sau antiderapanta

 
Copyright DECO STUDIO. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu